ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Κορυφαία μαθήματα για να ξεκινήσεις ή να αναπτύξεις την φωτογραφική σου επιχειρηση.

ΝΕΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Μάθε νέες τεχνικές για να αναβαθμίσεις το φωτογραφικό σου έργο.

ΦΤΑΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 12+ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

H CreativePRO είναι μια εκπαιδευτική πλατφόρμα όπου νέοι και υφιστάμενοι δημιουργικοί επαγγελματίες μαθαίνουν πως να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Κάθε εβδομάδα δημιουργούμε περιεχόμενο σχεδιασμένο ειδικά για δημιουργικούς επαγγελματίες όπως φωτογράφους, γραφίστες κλπ. για να τους βοηθήσουμε να δημιουργήσουν βιώσιμες και επιτυχημένες καριέρες & επιχειρήσεις.

Μάθε απευθείας από τον Stratos Agiani, βραβευμένο επαγγελματία φωτογράφο, γραφίστα και social media strategist, με 12 + χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της επικοινωνίας και του branding / marketing

Free Affinity Photo Tutorials - Free Photography Tutorials

Παροχές και πλεονεκτήματα

Γιατί η CreativePRO είναι η πρώτη επιλογή εκπαίδευσης για δημιουργικούς επαγγελματίες

Free Affinity Photo Tutorials - Free Photography Tutorials

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ONLINE ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Καταργούμε τα όρια στην εκπαίδευση και σου δίνουμε την δυνατότητα να παρακολουθείς ποιοτικά online σεμινάρια για δημιουργικούς επαγγελματίες , ανεξάρτητα απο την γεωργαφική σου θέση. Μάθε από οπουδήποτε και αν είσαι, χωρίς έξοδα μετακίνησης, από τον υπολογιστή σου.

Free Affinity Photo Tutorials - Free Photography Tutorials

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ VALUE FOR MONEY

Τα επαγγελματικού επιπέδου σεμινάρια μας προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις και πληροφορίες που δεν θα βρείς αλλού, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόστος. Επιπλέον παίρνεις απεριόριστη πρόσβαση σε κάθε μάθημα που αποκτάς για να το δείς ξανά και ξανά.

Free Affinity Photo Tutorials - Free Photography Tutorials

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Είσαι επαγγελματίας και ο χρόνος σου είναι σημαντικός. Για αυτό τα μαθήματα μας είναι εξαιρετικά περιεκτικά σε πρακτικές πληροφορίες και τεχνικές που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα. Έτσι σου γλυτώνουμε χρόνο και χρήματα!

Free Affinity Photo Tutorials - Free Photography Tutorials

ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ

Παρέχουμε βεβαίωση παρακολούθησης σε κάθε μέλος που ολοκληρώνει ένα μάθημα μας με επιτυχία. Έτσι βοηθάμε στο να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά τις νέες ικανότητες που μπορείς να αποκτήσεις στην ακαδημία μας.

CREATIVE PRO ORIGINALS

Πάρε μια γεύση μέσα από τα δωρεάν μαθήματα μας και περιεχόμενο

[pt_view id=”7dbf36cvjg”]

Δωρεάν οδηγοί για επαγγελματίες

ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ

Κατέβασε το ΔΩΡΕΑΝ οδηγό έμπνευσης με ιδέες ποζαρίσματος για νύφες, γαμπρούς και ζευγάρια σε μορφή PDF για να τον έχεις πάντα μαζί σου και να μπορείς να βγάζεις πανέμορφες φωτογραφίες κάθε φορά.

Free Affinity Photo Tutorials - Free Photography Tutorials

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

Κάνε δωρεάν εγγραφή στην δημιουργική μας κοινότητα για να λαμβάνεις απευθείας στο email σου όλα τα νέα μαθήματα μας και αποκλειστικό περιεχόμενο.